Vi  är ett företag med 15 år erfarenhet och mycket kunnande i arbetskläder och profilkläderbranchen samt har vi 5 år erfarenhet i logo och bild tryck på kläder. Vi jobbar idag med ett antal grossister, som heter Snickers workwear,Jobman och Projob. samt med egen import av arbetsbyxor och kök kläder. Det som utmärker företaget är en hög kvalitet.

logo (1)

Snickers Workwear är ett av Europas ledande varumärken inom arbetskläder med representation i mer än 20 länder. I över 30 år har vi varit ledande när det gäller tillverkning av förstklassiga arbetskläder utifrån de verkliga behoven bland skickliga hantverkare som måste kunna lita på sin utrustning.

FIGHTING FOR BETTER WORKWEAR

Snickers Workwear tillverkar arbetskläder för hantverkare som vill ha det allra bästa i fråga om arbetssäkerhet, skydd och funktion.

Snickers Workwear ingår i Hultafors Group – en serie kvalitativa varumärken för hantverkare som vill ligga i framkant.

nordic3

Grundaren till företaget heter Ulf Svensson. År 1975 startade Ulf Jobb-Dress vars affärsidé var legotillverkning till andra företag. 1983 grundades varumärket Jobman. Vi är i dag en av de ledande tillverkarna av arbetskläder. Sedan 2004 ingår Jobman i New Wave Group.

Affärsidé

Jobman utvecklar och producerar arbetskläder med funktionell design och av hög kvalitet till professionella yrkesmänniskor. Produkterna marknadsförs genom ett väl utvecklat distributionsnät på en global marknad.

Mission

Att förse yrkesstolta människor med professionella arbetskläder, som ger bäraren säkerhet och trygghet under sin arbetsdag.

Vision

Jobmans vision är att göra alla kunder, på alla marknader, till trygga och nöjda användare, som värdesätter professionella arbetskläder av hög kvalitet.

projoblogo

ProJob Workwear
ProJob är ett nytt och fräscht varumärke med anor långt tillbaka.

Historik
Johans arbetskamrater blev nyfikna på de funktionella byxorna och frågade om inte Saga kunde sy upp fler par. Snart sydde Saga snickarbyxor från morgon till kväll. Johan och Saga kom också på nya produkter att utveckla tillsammans. Bland annat uppfann de lösningar med hjälp av fickor och bälten – lösningar som idag har utvecklats till ett helt bärsystem. 

Kvalitet
Arbetskläder ska stå emot många påfrestningar. Vi använder starka, väl beprövade material i våra kläder och synar dem noggrant i sömmarna.